Locaties

Gulzig op evenementlocaties en zomerbars

Glasfabriek

Koopvaardijlaan 142, 9000 Gent

tot 499 personen

De Glasfabriek is een zomerbar telkens geopend van donderdag tot en met zondag die altijd en gratis toegankelijk is. Daarnaast is er een ruime evenementenruimte aanwezig die steeds kan worden afgehuurd voor bedrijfs- en particuliere events. Dit kan zowel indoor als outdoor. Daarnaast worden er vanuit de Glasfabriek heel wat culturele evenementen georganiseerd zoals openluchtcinema, optredens, live muziek, comedy en sportactiviteiten. Met Gulzig hebben we hier het grootste openluchtrestaurant van Gent gecreëerd vanuit een nagelnieuwe outdoor keuken.

Lokaal 13

Baudelokaai 13, 9000 GENT

Tot 49 personen

Lokaal 13 is de uitvalbasis van Gulzig. Naast onze keukens is de locatie voorzien van drie met elkaar verbonden ruimtes met een stadstuin achteraan en een terras aan de straatkant. Op het eerste verdiep bevindt zich een private vergaderzaal. We stellen deze ruimtes ter beschikking voor private diners en recepties maar ook als meetingrooms of co-workinsgspace in een gezellige en huiselijke sfeer.
De Gulzige gerechten zijn hier uiteraard altijd beschikbaar! Koppel je er graag een kayak-middag aan of een picknick in het park? Dat is allemaal mogelijk in een straal van twintig meter, dus vraag zeker naar de mogelijkheden!

Domein Leeflank

Bosstraat 97, 9340 LEDE

Tot 99 personen

Deze wijngaard met gerenoveerde kelder en statig huis kan je afhuren voor tal van evenementen. Ze focussen hier vooral op recepties, seminaries en teambuildings. Uiteraard zijn ook kleine trouwfeesten en bedrijfsfeesten mogelijk, net als vernissages en productvoorstellingen. Uiteraard kunnen al deze evenementen gekoppeld worden aan een een proeverij (bier & wijn) of een rondleiding op het domein en de brouwerij. De dranken worden voorzien door Domein Leeflank, met Gulzig voorzien we uiteraard graag de catering (maar dit is geen verplichting).