Catering

Ontdek onze internationale catering experiences met lokale producten op maat.

We laten ons inspireren door gekende maar ook minder gekende (buitenlandse)keukens. Bij het samenstellen van onze gerechten kiezen we resoluut voor lokale producten. Zo komen we tot het beste van beide werelden.

Het veelzijdige aanbod zorgt dat we voor elk wat wils hebben en dat we makkelijk tussen de verschillende concepten kunnen schakelen of variëren. Zo kunnen we steeds aan alle smaken voldoen van de bezoekers van jouw event én zo hoef je met maar met één partner te werken met een maximale diversiteit aan gerechten.

Mogelijkheden

Gulzige Streetfood

Gulzig brengt verschillende internationale streetfoodconcepten samen onder één dak. Wij laten ons inspireren door alom gekende maar ook minder gekende buitenlandse keukens en bieden op die manier tal van internationale gerechten aan.

- Aziatische Streetfood
- Italiaanse Streetfood
- Streetfood uit het Midden-Oosten
- Latijns Amerikaanse Streetfood
- Streetfood van Bij Ons

Gulzig Buffet

Ontdek een culinaire wereld vol smaaksensaties met ons cateringbuffet! Of je nu een groot feest of een intieme bijeenkomst organiseert, onze smaakvolle gerechten zullen je gasten betoveren. Alles staat mooi klaar, je gasten moeten maar gewoon kiezen en smullen!

- Latijns Amerikaanse Belevenis
- Luxe Lunch
- Tigerfire Luxe Buffet
- Buune’s Burgers
- Pasta Buffet
- Paella

Gulzige voor- en hoofdgerechten

Wil je liever gewoon een klassiek voor- en/of hoofdgerecht, ook dat is mogelijk! Het voorgerecht als een voorproefje van de culinaire hemel en het hoofdgerecht als de kers op de taart. Maar pas op, want onze gerechten kunnen een verlangen naar meer opwekken dat moeilijk te weerstaan ​​is.

Gulzige Extra's

Om de belevenis op jouw evenement te vergroten, bieden wij wat extraatjes aan. Zo kan je kiezen voor heerlijke hapjes of desserts. Daarnaast kunnen wij ook drank voorzien op jouw event. Zo hoef je je helemaal nergens meer zorgen om te maken!

- Tafelhapjes
- Dessert
- Receptiehapjes
- Dranken

Gulzige Foodtruck

Onze foodtruck is een roadtrip op wielen, met stops bij alle iconische gerechten uit de internationale keuken. En als je nog ruimte hebt voor dessert, hebben we ook nog een selectie van heerlijke zoete lekkernijen om je smaakpapillen te verwennen. Dus laat je door onze Amerikaanse Foodtruck meenemen op een culinaire reis die je nooit zult vergeten!