Catering

Ontdek onze internationale streetfood catering met lokale producten op maat.

We laten ons inspireren door gekende maar ook minder gekende (buitenlandse)keukens. Bij het samenstellen van onze gerechten kiezen we resoluut voor lokale producten. Zo komen we tot het beste van beide werelden.

Het veelzijdige aanbod zorgt dat we voor elk wat wils hebben en dat we makkelijk tussen de verschillende concepten kunnen schakelen of variëren. Zo kunnen we steeds aan alle smaken voldoen van de bezoekers van jouw event én zo hoef je met maar met één partner te werken met een maximale diversiteit aan gerechten.

Mogelijkheden

Streetfood privé-evenementen

Ben je op zoek naar een cateringpartner voor een privé-evenement? Onze foodtruck en/of foodstanden zorgen onmiddellijk voor het juiste rock ’n roll karakter. Vanuit de truck en standen kunnen we één of meedere streetfoodconcepten brengen. De bezoekers halen simpelweg verschillende gerechten af  doorheen het evenement.

Plan je een groter evenement? Dan ben je bij Gulzig ook aan het juiste adres! Het grootste voordeel hier is: we kunnen tot zes verschillende streetfoodconcepten combineren terwijl de organisatie bij slechts één cateringpartner blijft.

Buffet-evenementen

Ben je voor jouw bedrijf, familie of sportclub op zoek naar een buffet als lunch of diner? Laten we stellen dat wie gulzig is zich zeker zal verheugen op onze buffetten! Kies je voor Chick’ndale met kip en rib van ’t spit, voor een pasta-buffet of eerder voor de kleurrijke en smaakvolle spring rolls? Alles kan, ook in combinatie!

Streetfood publieke evenementen

Ben je organisator van een festival of een ander publiek evenement en zoek je een foodtruck met karakter? Contacteer ons zeker om de mogelijkheden te bespreken.

Menu's op maat

Heb je een dinerpartij en ben je op zoek naar een menu op maat? Onze chefs werken met plezier een unieke beleving uit.

Foodboxen

Verras je collega’s of familie met een foodbox voor thuis of op locatie.
Alles uit de verschillende Gulzig-concepten is beschikbaar en combineerbaar.

Cateringpartner op uw evenementenlocatie

Beheer je een evenementenlocatie en ben je op zoek naar een toegankelijke, stipte en betrouwbare partner met een ruim assortiment? Geef ons een seintje en we bouwen graag een duurzame samenwerking uit!

Horeca & productie

We werken voor elk van onze klanten heel nauw samen met een vast productiehuis. Zoek je uitbating voor een bar of zoek je meubilair, decoratie of overdekking? Ook hiervoor kan je bij ons terecht. Heb je hulp nodig bij het organiseren van jouw evenement of wil je genieten van onze kortingstarieven? Vraag gerust naar meer informatie!